DEV'DEN YENİ KLİP KAYBETTİM KENDİMİ”

Alternatif rock türünde yaptıkları müzikle kısa sürede büyük bir hayran kitlesi oluşturan DEV, albümlerinin ikinci klibini Kaybettim Kendimi isimli şarkılarına çekti. Son günlerin en dikkat çeken müzik grubu olan DEVin yeni klibinde grubun konserlerinden

Magazin 29.05.2014 10:04:05 0
DEV
Alternatif rock türünde yaptıkları müzikle kısa sürede büyük bir hayran kitlesi oluşturan DEV, albümlerinin ikinci klibini Kaybettim Kendimi isimli şarkılarına çekti. Son günlerin en dikkat çeken müzik grubu olan DEVin yeni klibinde grubun konserlerinden seçilen çarpıcı sahne performanslarına da yer verildi.
 
Baran Bayraktar ile Kaan Metinden oluşan alternatif rock grubu DEV, özel tasarım sahne ve çarpıcı ışık şovuyla birleştirdikleri canlı performanslarına yeni kliplerinde yer verdi. Albümlerinin ikinci klibinde seyircilerin de görüntülerini kullanan DEVin Kaybettim Kendimi isimli şarkılarına çekilen klibin yönetmenliğini Bora Yüksel üstlendi.
 
Demir Demirkan prodüktörlüğünde gerçekleşen albümlerindeki şarkıları tek tek kliplendirmeye devam eden DEV, şarkılarının yanısıra  sahnedeki enerjik duruşlarıyla da ilgi toplamaya devam ediyor. Kısa sürede geniş çaplı bir dinleyici kitlesi yakalamayı başaran alternatif rock grubunun sürprizlerle dolu bir sonraki konserleri bu akşam (29 Mayıs Perşembe)  Kadıköy Sahnede gerçekleşecek.
DEV`İN MUHTEŞEM KLİBİNİ İZLAMAK İÇİN 
 
DEVin klibini izlemek için aşağıdaki linki copy paste yaparak chrome, explorer, safari gibi kullanıcılara yapıştırarak izleyebilirsiniz :
 


 
``Haberin olduğu Her Yerde``
ARTUKLU HABER AJANSI

25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00